Recent Nieuws

database

Lennert provinciaal kampioen, Ryan top in Kleeberg Challenge

Mei 7, 2017

Zaterdag werd in het Nederlandse Mechelen de prestigieuze Kleeberg Challenge afgwerkt. Bij de nieuwelingen stond Ryan aan de start en de renner uit Lanaken liet wederom een staaltje van zijn klasse zien. Na 4 ronden was het veld van 84 renners gereduceerd tot 20 kanshebbers. Met nog 7 ronden te gaan waren er dat nog 10, die in een eindsprint zouden strijden voor winst. In de spurt moest Ryan enkel de Nederlander Casper van Uden voor zich dulden.

Bij de junioren nam Niels de hoofdrol op zich. Terwijl Jasper, Jarne en Len verre ereplaatsen lieten noteren, snelde Niels naar een 24e plaats – op 80 deelnemers – in de tijdrit en deed hij in de wegrit nog eens tien plaatsen beter. Het leverde hem ook een knappe 14e plaats in de eindstand op.

Niet alleen in Nederland, ook in België kwam IKO Enertherm-Beobank in actie. In de kleuren van zusterteam WAC Hoboken snelde Lennert B. In Lichtaart naar de Antwerpse titel bij de eerstejaarsnieuwelingen. Lennert won knap een sprint van een klein peloton. Bij de tweedejaarsnieuwelingen strandden Lennert M. En Wout V. op plaatsen 21 en 38. In Sinaai-Waas tot slot maalde junior Toon kilometers. De renner uit Westmalle kwam als 32e over de finish.

Foto: Vic Geerlings

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image