Recent Nieuws

database

Sanne opent seizoen meteen in stijl

Sep 10, 2017

Sanne Cant heeft haar seizoen meteen in stijl geopend. De wereldkampioene vocht in de finale een verbeten duel uit met Ellen Van Loy maar Sanne kon in de slotronde wel het nodige verschil maken. “Bij de eerste wedstrijd zijn er altijd wel twijfels, maar die zijn nu weg”, vertelde een tevreden Sanne.

Een viertal met daarbij Sanne, Ellen Van Loy, Sophie de Boer en Maud Kaptheijns kleurde het eerste wedstrijddeel. “Het was hier lastig maar tegelijkertijd moeilijk om het verschil te maken”, blikt onze Lilse terug. “Ik was eigenlijk blij dat we met zen vieren er al snel vandoor waren. Zo moest ik niet al te veel vechten voor mijn plaats.”

Daarna trokken Sanne en Ellen Van Loy er met zen tweeën vandoor maar in de finale maakte de wereldkampioene wel het verschil. “Heel de wedstrijd alleen rijden was niet mogelijk, daarom heb ik wat gewacht. Halfweg wedstrijd probeerde ik het al een keer en ik voelde mij toen goed.”

“Ellen kwam na die eerste aanvalspoging wel opnieuw aansluiten. In de laatste ronde heb ik het dan een tweede keer geprobeerd, en toen was het definitief. Ik ben bijzonder blij met deze zege, want de eerste van het seizoen winnend afsluiten, doet altijd deugd”, besluit Sanne die zich nu klaarmaakt voor de trip naar Amerika.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image