Recent Nieuws

database

Zege voor Loris, tweede plek voor Lennert

Okt 7, 2017

Zaterdag werd in Meulebeke de tweede manche van de Bricocrossen afgewerkt. Bij de junioren maakten Loris Rouiller, Niels Vandeputte, Len Dejonghe, Wout Vervoort, Jasper Van den Plas en Lennert Meulemans hun opwachting. Een stevige formatie en dat vertaalde zich ook in de uitslag. Een sterke Loris ging met de zege aan de haal en ook Wout (5e) haalde de top vijf.

“Een snel, maar technisch rondje”, vertelde Loris achteraf. “Ondanks een val in het zand kon ik het toch afmaken in de slotfase. Deze overwinning is een bevestiging van mijn goeie vorm.” Met Len(7e) eindigde nog een van onze jongens in de top tien. Niels en Jasper kwamen als 11e en 12e over de finish. Lennert werd 19e.

Bij de nieuwelingen stonden Mathis Avondts en Lennert Belmans aan de start en Lennert deed tot op de streep mee voor de zege. In een sprint met Dante Coremans moest Lennert nipt de duimen leggen.

”De laatste rechte lijn was te kort om nog te remonteren”, vertelt Lennert, die in de slotronde veel kopwerk deed. “Het is jammer dat ik niet win, maar ik ben wel blij dat ik mijn goeie vorm ook vandaag kan etaleren. Zondag start ik ook in Ronse.” Ook eerstejaarsnieuweling Mathis reed een sterke wedstrijd, hij werd 7e.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image