Recent Nieuws

database

Cant zet dapper verder na val, Len wordt tweede bij junioren

Nov 11, 2017

Sanne Cant toonde vandaag in Niel haar dappere kant. Na een valpartij en de nodige materiaalproblemen zette de wereldkampioene toch door en finishte ze uiteindelijk als tiende. Bij de junioren spurtte Len Dejonghe ’s middags al naar de tweede plaats.

Sanne probeerde de wedstrijd al snel in handen te nemen. Ze nam het commando en hield er een stevig tempo op na. Maar in één van de gladde bochten liep het mis. Sanne schooft onderuit, kreeg af te rekenen met materiaalproblemen en moest een tijdlang wandelen. Toch zette ze haar toch even verder door.

“Ik wilde echt niet opgeven”, vertelde ze. “Het publiek was hier echt geweldig, ze hebben mij alsnog vooruit gestuwd. Als wereldkampioene wil je finishen en dat heb ik gedaan. Toch blijft het spijtig want ik voelde mij sterk vandaag. Maar goed, het belangrijkste is dat de schade meevalt. Gavere komt niet in gevaar.”

Bij de junioren spurtte Len Dejonghe deze middag naar de tweede plaats. Len zat van start tot finish mee vooraan maar moest zich in de slotmeters gewonnen geven. “Dit was een bijzonder lastige cross, maar dat ligt mij wel. Ik ben uiteraard tevreden met deze tweede plaats.”

Morgen komt het grootste deel van onze jeugd en ook wereldkampioene Sanne Cant in actie voor de Telenet Superprestige van Asper-Gavere.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image