Recent Nieuws

database

Loris en Sanne vieren in Hamme

Nov 26, 2017

Onze Europese kampioenen boven vandaag in Hamme. Bij de junioren stond er geen maat op onze Zwitser Loris Rouiller en ook bij de dames was het prijs. Wereldkampioene én Europees kampioene Sanne Cant greep na een spetterende finale haar zevende van het seizoen, de derde op rij.

Loris Rouiller ging deze ochtend al op zoek naar revanche na zijn vierde plaats zaterdag in Zeven. Onze Europese kampioen was duidelijk gebrand op een glansprestatie en domineerde van start tot finish. “Ik was toch wel wat geprikkeld”, gaf hij toe. “Het is mooi dat ik eindelijk kan laten zien dat die Europese trui geen toeval was.”

“Vandaag heb ik getoond dat ik nog steeds in goede doen ben. Belangrijk feit was ook dat ik een pak minder last had van mijn rug. Het doet uiteraard enorm veel deugd om eindelijk te winnen in die Europese trui.”

En het gaf Sanne Cant blijkbaar inspiratie. Sanne remonteerde in een spetterende finale de twee Amerikaanse dames en zorgde in de laatste ronde voor de ultieme beslissing. “Ik wist dat ik in de slotronde alles of niets moest spelen.”

“Ik ben er dan vol voor gegaan en op korte tijd kon ik opnieuw aansluiten bij Compton en Noble. Daarna heb ik even geprobeerd om wat te recupereren om het laken daarna met dé ultieme move volledig naar mij toe te trekken.”

Even terug naar de junioren nog tot slot. Daar deed ook Wout Vervoort het alles behalve onaardig met een zesde plaats. Len Dejonghe werd zevende, Arno Van den Broeck finishte op plek negen. Ook belofte Victor Vandebosch vond vandaag zijn goede benen in de blubber en werd knap achtste.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image