Recent Nieuws

database

Dubbel podium in Hoogstraten

Feb 11, 2018

Zondag werd op de veilingsite van Hoogstraten de voorlaatste manche van de Superprestige afgewerkt. Na twee zeges in Lille zaterdag, vielen er in Hoogstraten wederom twee podiumplaatsen te noteren. En opnieuw streken Niels Vandeputte en Lennert Belmans de eer op.

Bij de junioren streed Niels tot in de laatste ronde voor winst. "Maar ik moest mijn meerdere erkennen in Kamp", aldus Niels, die moegestreden tweede werd. "Meer zat er niet in vandaag. Een solo zoals in Lille zat er zeker niet. Toen werd Kamp tweede, vandaag ik. We hebben het dus mooi verdeeld." Nog bij de junioren eindigde Ryan Cortjens als negende net in de top tien. Loris Rouiller en Wout Vervoort eindigden respectievelijk twaalfde en zestiende. Lennert Meulemans haalde de finish niet.

Bij de nieuwelingen knokte Lennert zich naar een mooie derde plaats, daags na zijn knappe zegge in Lille. "En die wedstrijd van gisteren voelde ik nog in de benen", aldus Lennert. "Ik wist dus op voorhand dat het moeilijk zou zijn om mee te strijden voor de zege. Met een derde plek ben ik dan ook tevreden." Ook Mathis Avondts verscheen aan de start, hij werd 12e.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image