Recent Nieuws

database

Vandeputte eindigt seizoen met zege, Cant geeft op na val

Feb 25, 2018

Niels Vandeputte heeft zijn seizoen in schoonheid afgesloten. In Oostmalle behaalde de junior zijn vijfde zege van het seizoen. “Heel leuk om het seizoen op deze manier te eindigen”, aldus Niels. “Eigenlijk had het seizoen voor mij nog langer mogen duren. Door die voetblessure kwam ik wat later in actie waardoor ik me nu nog vrij fris voel.” Nog bij de junioren eindigde Ryan Cortjens als vierde net buiten de top drie. Wout Vervoort, zaterdag nog op het podium in Lebbeke, werd 17e.

Ook bij de nieuwelingen viel er een podium te noteren. Lennert Belmans eindigde als derde achter winnaar Nys en Van Campenhout. Eerstejaarsnieuweling Mathis Avondts eindigde knap als vijfde.

Sanne Cant verging het minder goed in Oostmalle. De wereldkampioene was in volle strijd voor haar 21ste zege maar kwam ongelukkig ten val. Daarbij bezeerde ze haar knie en werd ze zelf gedwongen tot opgave. Sanne trok daarna richting het ziekenhuis van Herentals voor verdere onderzoeken. Op het eerste zicht werd er geen zware schade vastgesteld maar door de zwelling bleek een gedetailleerd onderzoek onmogelijk. Maandag trekt de wereldkampioene opnieuw richting ziekenhuis voor nieuwe onderzoeken.

Foto: Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image