Recent Nieuws

database

Rouiller pakt tweede zege op de onverharde wegen van Chablais

Apr 16, 2018

Terwijl onze Belgische jongens afgelopen week in het prachtige ‘Landal Kasteeldomein de Cauberg’ verbleven voor een eerste stage, is de zomercampagne van onze Zwitser Loris Rouiller al in volle gang. Zondag boekte hij in de ‘Hel van Chablais’ - een wedstrijd over onverharde wegen – zijn tweede zege van het huidige wegseizoen.

Rouiller was in de finale de snelste van een kwartet. “In de finale ben ik zelf kunnen wegspringen en kreeg ik nog drie metgezellen mee. We hielden stand en uiteindelijk heb ik het in de spurt relatief vlot kunnen afmaken”, klonk het bij Loris die zo al twee zeges achter zijn naam heeft staan.

Onze Belgische jongens met Damon Bellon, Mathis Avondts, Lennert Belmans, Nando De Rijck, Lennert Meulemans, Ryan Cortjens, Wout Vervoort en Niels Vandeputte werkten afgelopen week dan weer een vierdaagse stage af in Valkenburg onder leiding van Adrie van der Poel en dit met het oog op de zomercampagne die er ook voor hen zit aan te komen. Volgende week zaterdag (21 april) hervatten onze junioren trouwens in het Vlaams-Brabantse Merchtem.

Foto: Ines Dufaux

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image