Recent Nieuws

database

Drie podiumplaatsen in twee dagen

Mei 08, 2018

Onze jongens blijven de podiumplaatsen opstapelen: dit weekend dikten ze het lijstje opnieuw aan. Zaterdag al gaf Loris Rouiller het goede voorbeeld in Solothurn, waar hij knap derde werd in de manche van de Proffix Swiss Bike Cup.

Het gaf ploegmaat Niels Vandeputte alvast inspiratie om een dag later in Eupen (UCI 3NationsCup) nog dat tikkeltje beter te doen. Niels knokte zich in een mum van tijd vanop de vijfde startrij naar de voorste regionen. In een onderling duel met Clement Horny in de strijd om plek twee bleek Niels ook nog eens de sterkste. Horny is dus gewaarschuwd voor het Belgisch kampioenschap deze zomer.

Ook Ryan Cortjens werkte de wedstrijd in Eupen af en ook hij deed het naar behoren. Ryan, die eveneens achteraan moest starten en bovendien met een dosis pech kreeg af te rekenen, kwam nog knap terug tot op de negende plaats.

Mathis zorgt voor zilveren medaille op Antwerps kampioenschap

In Ramsel stond het provinciale kampioenschap voor de nieuwelingen op het programma. Bij de eerstejaars zorgde Mathis Avondts voor een knappe zilveren medaille. Bij de tweedejaars nieuwelingen kwamen Lennert Belmans en Nando De Rijck in actie. Lennert werd knap zevende, Nando sloot de top vijftien.

Nog op zondag werkte Wout Vervoort de Vlaams-Brabantse Pijl af. De wedstrijd die uiteindelijk uitmondde in een massaspurt leverde Wout nog een 37ste plaats op. Tot slot kwam ook onze aspirant Damon Bellon nog in actie. Hij sleepte in Horebeke nog een twintigste plaats uit de brand ondanks een mindere dag.

Foto - Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image