Recent Nieuws

database

Ook Ryan en Niels blinken uit op de mountainbike

May 21 , 2018

Met twee zeges en een podiumplaats mogen we alweer tevreden terugblikken op het weekend. Niels Vandeputte en Ryan Cortjens wonnen zondag op de mountainbike in Moerbeke-Waas en Les Fossés. Loris Rouiller stond zaterdag ook al op het podium in Albstadt.

In Moerbeke-Waas domineerde Niels de wedstrijd. “Vanop de laatste startrij, dook ik als vijfde het veld in. Ik ging al snel naar de leiding en na een hapering van de achtervolgers ontstond er meteen een kloofje. Op dat moment heb ik niet meer getwijfeld en heb ik stevig doorgetrokken.” Niels finishte uiteindelijk met meer dan een halve minuut voorsprong op de tweede.

Ook Ryan Cortjens was zondag opnieuw aan het feest. Ryan voerde een onemanshow op en won met overtuiging de wedstrijd van de G-SKIN MTB Trophy in Les Fossés. “Hier ben ik zeker en vast tevreden mee al was het onderweg wel even schrikken toen we getrakteerd werden op een stevige onweersbui.”

Ereplaats op de weg

Mathis Avondts koerste op Pinkstermaandag dan weer in Betekom. Mathis deed het opnieuw uitstekend en finishte zevende. “Met een sterk deelnemersveld op de afspraak ben ik tevreden met dat resultaat.” In Wielsbeke kwamen junioren Lennert Meulemans en Wout Vervoort dan weer in actie. Lennert en Wout finishten beiden in het peloton op respectievelijk plek 24 en 34.

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image