Recent Nieuws

database

Sanne Cant wint tweede cross van het seizoen in Lokeren

Oct 13, 2018

Wereldkampioene Sanne Cant heeft de Brico Cross van Lokeren gewonnen. De Lilse was de snelste in de slotronde en greep haar tweede seizoenszege. Eerder op de dag stonden ook Mathis Avondts (nieuwelingen) en Lennert Meulemans (junioren) op het podium.

Vorige week greep Sanne Cant haar eerste zege in de Brico Cross van Meulebeke, dat herhaalde ze vandaag nog een keer in Lokeren. De wereldkampioene reed halfweg wedstrijd weg, maar kreeg in de slotronden het gezelschap van Loes Sels en Laura Verdonschot.

In de finale versnelde de wereldkampioene en greep ze de tweede zege van het seizoen. “Wreed lastig was het”, reageerde ze achteraf. “In de laatste ronde wilde ik zo snel mogelijk wegrijden, maar uiteindelijk heb ik het goede moment afgewacht.”

“Die kwam er nét voor de klim. Ik had daar een kloofje en ben toen vol doorgetrokken. Het is mooi om opnieuw te winnen. De vorm is nog niet top, ook de reis naar Amerika heb ik lang gevoeld, maar ik voel dat het beter en beter begint te lopen.”

Mathis Avondts en Lennert Meulemans op het podium

Eerder op de dag reed ook Mathis Avondts naar een podiumplaats. Hij werd tweede bij de nieuwelingen. Damon Bellon werd negentiende. Lennert Meulemans op zijn beurt reed naar een derde plaats bij de junioren. Wereldkampioen Ben Tulett werd achtste, nadat hij met kettingproblemen én een lekke band kreeg af te rekenen. Lennert Belmans werd negende.

Aaron Dockx alweer klasse te sterk in Lichtaart

Aaron Dockx is bezig aan een sterk eerste seizoen bij de nieuwelingen. In Lichtaart won hij andermaal bij de eerstejaarsnieuwelingen en reed hij vanop de achterste startrij naar een derde plaats in de algemene uitslag.

Foto – Photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image