Recent Nieuws

database

Sanne Cant pakt in Niel derde overwinning van het seizoen

Nov 10, 2018

Sanne Cant heeft haar derde overwinning van het seizoen beet. Ze won de jaarmarktcross in Niel na een spannende tweestrijd met Loes Sels. “Ik ben enorm blij met deze overwinning. Hopelijk zijn we nu vertrokken voor een mooie reeks”, lacht de wereldkampioene.

Regen en modder in Niel: kortom crossweer. En dan komt Sanne Cant weer boven water. Het was Eva Lechner die verschroeiend startte, maar ze maakte een slipper en verdween uit de kop van de wedstrijd. Sanne Cant pakte dan de wedstrijd in handen. Ze ging er vandoor met Loes Sels en Ellen Van Loy. Wanneer ook Van Loy een schuiver maakte, werd het een tweestrijd tussen Cant en Sels. Met twee gingen ze de laatste ronde in.

“In de slotronde probeerde ik als eerste de zandbak in te rijden”, legt Cant uit. “Maar Loes Sels was me voor en dus deed ik er alles aan om haar wiel te houden. Dat lukte en net voor de laatste rechte lijn zag ik een gaatje. Ik dook erin en kon zo de eindsprint winnen. Ik ben heel blij met deze overwinning. Het was lang geleden. Ik hoop dat we nu vertrokken zijn voor een mooie periode”, aldus Cant.

Foto – photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image