Recent Nieuws

database

IKO-Beobank vanaf nu met de naamstickers van Pro Bike Sticker

Jan 25, 2019

Vanaf dit jaar slaan IKO-Beobank en Pro Bike Sticker de handen in elkaar. Kort samengevat wil dat zeggen dat de Stevens-fietsen en Lazer-helmen van IKO-Beobank ook voorzien worden van een hoogwaardige naamsticker van Pro Bike Sticker.

Topmateriaal in alle facetten van de wielersport is voor onze academie erg belangrijk. Daarom de samenwerking met Pro Bike Sticker. “Omdat wij zelf ook een fiets-achtergrond hebben weten wij hoe belangrijk het materiaal is”, legt Jurri Koops van Pro Bike Sticker uit.

“Onze stickers zijn voorzien van een laminaat waardoor ze perfect beschermd zijn tegen alle invloeden van buitenaf.” Ideaal dus voor een team dat op elke ondergrond uit de voeten komt, met de unieke combinatie tussen veldrijden, mountainbiken en wielrennen, ook bij de jeugd.

“Die combinatie sprak ons trouwens ook enorm aan. Pro Bike Sticker is er dan ook ontzettend trots op dat wij de ploeg mogen voorzien van naamstickers. Samen met IKO-Beobank koesteren wij dezelfde ambitie: de beste willen zijn.”

Onze nieuwe partner kort samengevat: Pro Bike Sticker biedt jou de mogelijkheid om je fiets of jouw sportgear te personaliseren met een unieke naamsticker met jouw naam, vlag en kleur naar keuze! Ook is het mogelijk om een eigen afbeelding afgedrukt te krijgen op de naamsticker. Zo kan je het logo van jouw fietsclub of vriendengroep ook afgebeeld krijgen op de plek van de vlag. De stickers zijn gemaakt uit A-klasse materiaal, zowel voor binnen als voor buiten geschikt, UV-bestendig, en maximaal 5 dagen levertijd.

Wil jij net zoals wereldkampioene Sanne Cant en de andere renners van IKO-Beobank jouw gepersonalsieerde naamsticker? Surf dan snel naar https://probikesticker.nl/!

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image