Recent Nieuws

database

Lennert Belmans schrijft de Brico Cross in Hulst op zijn naam, Cant kent pech

Feb 17, 2019

Bij de junioren heeft Lennert Belmans de Vestingcross in Hulst op zijn naam geschreven. Hij won na een spannend duel met Verstrynge. Wout Vervoort werd knap derde. Sanne Cant had een offday. Ze viel, had mechanische problemen en finishte buiten de top 10.

Ook in Hulst een stralend zonnetje. Op het mooie parcours reden onze junioren een ijzersterke wedstrijd. Lennert Belmans reed vroeg weg met Verstrynge. Ze duelleerden heel de wedstrijd lang voor de overwinning. In de laatste meters van de wedstrijd maakte Belmans het verschil. Ook Wout Vervoort reed een mooie wedstrijd. Hij werd derde. Nando De Rijck werd elfde.

“Het is leuk om het seizoen zo af te sluiten”, zegt Belmans. “Dit is de kers op de taart. Het was echt wel een zware wedstrijd vandaag. Verstrynge was sterk. Op de laatste brug voelde ik dat ik net iets sterker was. Daar maakte ik het verschil.

Offday voor Cant

Bij de dames kende Sanne Cant een offday. Ze eindigde op de vijftiende plaats.

“Het was mijn dagje niet vandaag”, zegt Cant. “Ik reed lek, ik viel op mijn derailleur, ik had een mindere dag. Het was alles ineens. Ik rijd nog drie crossen dit seizoen: Waregem, Leuven en Oostmalle. Laten we er daar nog het beste van maken!”

Avondts derde, Dockx eerste eerstejaars

Bij de nieuwelingen werd Mathis Avondts derde, Aaron Dockx werd vijfde en eerste eerstejaars nieuweling.

Foto – photopress.be

Onze partners.

  • Image
  • Image
  • Image
  • Image
  • Image